Monocordi Corporal

Descobreix en la pell, el cos i les profunditats del teu ésser la màgia i el poder transformador del so i la vibració.

Més enllà d'un massatge sonor, aquesta sessió és un viatge intens que ens convida a la relaxació i re-harmonització del cos, la ment, l'esperit... i per tant de la nostra energia manifestada en els diversos cossos subtils (el físic, l'eteri, l'emocional, el mental i el causal).

La sessió de Monocordi corporal és una experiència totalment holística que es complementa amb essències florals d'aromateràpia, cristalls minerals i pedres precioses, sons sota els preceptes del Feng-Shui, astrologia i diverses eines personalitzades per a cadascú.

La persona que viu l'experiència, facilita algunes característiques sobre ell o ella en un "assessment" previ per tal de construir una sessió transformadora única i adaptada al màxim.

Al mateix temps, mentre dura la sessió, procurem elevar la freqüència vibratòria cap a un estat més saludable i proper a l'alegria, la pau i l'amor. D'aquesta manera contribuïm a reforçar el sistema immunitari i a combatre l'estrès i l'ansietat.

  • Es pot complementar el Massatge Sonor amb un Cristall Astral escollit després de fer un estudi personalitzat de la Carta Astral.

ATENCIÓ: Si vols sorprendre a una persona estimada amb un regal original i de benestar....

EXPERIÈNCIA DISPONIBLE en format XEC REGAL ( enviament del val per e-mail i pagament per Bizum, PayPal o transferència) . Consulta'ns sense compromís...