Viatge Sonor

Travessia Sonora © - Bany de So

És un treball de Musicoteràpia Receptiva en el que estaràs còmodament estirat/da mentre reps els beneficis de la música i el so.

En la sessió de BANY DE SO es combina l’ús d’instruments d'origen arcaic ( tambors, bols tibetans, formes de cant...) instruments del món (tanpura, flautes xamàniques...) i d’altres amb gran quantitat d'harmònics i vibracions altament beneficioses per a la salut integral (Handpan, Shrutibox, Monocordi, Windchimes, campanes còsmiques Sonic Energy Chimes...) .

En la TRAVESSIA SONORA © s’aconsegueix estimular la introspecció de l'expressió emocional i de la creativitat, mitjançant el llenguatge verbal i no verbal. La seva pràctica incita l’expressió de l'inconscient per mitjà d'imatges i sentiments que emergeixen de forma suau al llarg de la sessió i posteriorment, permetent la seva integració.

També facilita el desbloqueig de les emocions i dels músculs, i té resultats positius sobre la circulació i el ritme cardíac.

Durant la sessió terapèutica les persones poden accedir a zones de consciència inaccessibles durant el son o la vigília. El viatge sonor obre les portes als "Estats Modificats de Consciència" que són una font de vivències que propicien coneixement, consciència i auto-tranformació.

El ritme constant, l’escolta dels sons i la bellesa de la música, proporcionen una relaxació profunda que promou grans beneficis psicofísics.

Us proposem un espai de retrobament amb el nostre món interior... amb la informació ancestral que cadascú de nosaltres té a dins i que ens uneix amb la terra, l’univers, i com bé deien els antics savis grecs, amb el cosmos.